Szolgáltatásaink - Kecsege2000 Bt.

Szolgáltatásaink


 

Horgászbolt

Több, mint 10 éve nyitottuk üzletünk ajataját. Azóta is töretlen lelkesedéssel állunk vevőink szolgálatában. Szívesen keresnek fel bennünket a régi és új vevőink. Arra törekszünk, hogy minden beszerezhető legyen üzletünkben, amire a horgászat során szükség lehet. Kiemelten kezeljük a pergető és a finomszerelékes horgászmódszerek kedvelőit. Boltunkban a helyismeretre a szakmai tudásra alapozva folyamatosan napra készen informáljuk a horgászokat a vízek állapotáról és a halak étvágyáról.
 

Üdülőcentrum

Az üdülő centrumban 2 vendégház található, melyek 14 fő befogadására alkalmasak. Házat adunk ki, nem szobát. Elsősorban családok, baráti társaságok részére ajánljuk. Vendégeink érkezéskor biztonságos környezetbe, zárt udvaron, burkolt helyen parkolhatnak gépjárművükkel.
 

Fagyizó

Kézműves fagylaltot készítünk olasz alapanyogokból. Hideg üdítővel, kávéval, csomagolt édességekkel, cukrászati díszítő elemekkel (marcipán figurák, tűzijátékok) várjuk kedves vendégeinket!
 

Csónakkölcsönzés

Áraink 2011 évben. Csak horgászcsónak bérlése 1 napra 2000 Ft. Horgászcsónak és csónakmotor üzemanyaggal együtt 10.000 Ft egy napra. Cégünk szállóvendégei motoros horgászcsónakot ingyen vihetik igénybe az Élő-Tiszán.

Az utolsó frissités ideje: 2017. 01. 26. 13:55.

Tetejére